I efteråret 2019 raserede orkanen Dorian øgruppen Bahamas og ødelage store og enestående naturområder. Nu kan du hjælpe de lokale med at restaurere koraler og plante træer.

Bahamas National Trust giver i samarbejde med Airbnb fem personer en unik mulighed for at tilbringe to måneder i et sandt ferieparadis. Her skal de hjælpe lokale med at genskabe de spektakulære naturområder og genetablere den tabte turistindustri, som er livsgrundlaget for de mange indbyggere, der bor på øgruppen.

Bahamas har gennem tiderne tiltrukket eventyrere fra hele verden via sine fantastiske naturskatte. Men orkanen Dorian fik sat et ødelæggende fingeraftryk på turistindustrien. En industri som er livsnerven for øgruppen. Nu vil fem deltagere få chancen for at genoprette nogle af de naturattraktioner, som tidligere har fået turister til at valfarte til øgruppen.

Sammen med lokale undervandsfotografer og fridykkere skal deltagerne hjælpe med at genskabe havets økosystem. De vil være med til at lave en gennemgribende restaurering af de ødelagte koralrev og til at bygge en yngleplads, hvor nye koralrevsfragmenter kan dyrkes frem. På landjorden vil lokale gartnere i samarbejde med deltagerne genplante de naturligt forekommende træer på øerne samt styrke ananasdyrkningen og den traditionelle saltproduktion.

Opholdet på Bahamas finder sted i april og maj, hvor de fem deltagere vil komme til at bo på tre af de mere end 700 øer og 2.400 holme. Områder der alle er beriget med noget af det reneste vand på planeten, lyserøde sandstrande og en charmerende autentisk kultur.

Bahamas Sabbatical er et projekt, der er arrangeret af Bahamas National Trust, støttet af Bahamas turistministerium og sponsoreret af Airbnb.

Sådan ansøger du:
For at komme i betragtning som ansøger skal du være fyldt 18 år og have mulighed for at rejse i april og maj 2020.  Den endelige udvælgelse af de fem deltagere vil blive annonceret den 25. marts 2020.

Læs mere om opholdet og find ansøgningsskemaet på: https://www.airbnb.dk/d/sabbatical

Om Bahamas National Trust
Bahamas National Trust blev oprettet i 1959 og arbejder for at beskytte det naturlige miljø i 32 nationalparker og sikrer, at regionens skønhed bliver ved med at være til glæde og gavn for kommende generationer. Sunde skove, koralrev og kystområder styrker turisme og fiskeri, som er vigtige elementer i den bahamanske økonomi.

Similar Posts