De enkelte skidestinationer i Sverige har hver deres særpræg. Dette kan være i selve området eller der, hvor man kan bo. Hos Mullsjö Alpin er deres særpræg muligheden for at bo i husvogne stort set på pisten. I det lille, og smukke skiområde er der nemlig opsat husvogne som ski in/ski out på toppen af området. En speciel oplevelser, der bringer dig tæt på pisterne. Her kan du grille og opleve socialt samværd. Og så er priserne super konkurrencedygtige.

Og hvis du ved tanken om at bo i husvogne frygter at komme til at fryse. Så kan vi forsikre om at det gør du ikke. Husvogne er super moderne med alt du har behov for, og de er dejlige varme at opholde sig i.

Mullsjö er blot 350 km fra København. Det er super let at tage motorvejen mod Jönköping, og i løbet af fire timer kan du komme på ski. Området har syv pister af forskellig sværhedsgrad samt fem lifter. Der er tale om et skiområde velegnet til begyndere. Børn kan her tage deres første skiture i et super sikkert miljø, og de lidt ældre nybegyndere kan stille og roligt udvikle deres teknik. Mullsjö er desuden fantastisk hyggeligt med intimt skiudlejning, varmehytter og restauranter. Man føler sig hurtigt hjemme her.

Mullsjö Alpin er desuden kendt for at være rigtig snesikkert på trods af den sydlige placering. Her findes nemlig også et super godt sneproduktionssystem plus gode klimatiske forhold.

Mullsjö er et hyggeligt og økonomiske fordelagtigt alternativ til et par dage på ski.

Similar Posts