Jagter du unikke oplevelser inden du skal dø? Så er der her en mulighed.

I anledning af Valentines Day, den 14. februar, vil Airbnb flyve nutidens Romeo og Julie på en overdådig rejse i kærlighedens tegn.

Hvem gemmer på verdens bedste og mest romantiske kærlighedshistorie? Det har Airbnb i anledningen af Valentines Day sat sig for at finde ud af. Rammen for kærlighedsjagten bliver sat af to af historiens mest kendte elskende, William Shakespeares Romeo og Julie.

Gemmer du på en unik kærlighedshistorie, kan du dele den her og sammen med din partner komme i betragtning til kåringen som nutidens Romeo og Julie. Det udvalgte par bliver sendt en tur til Verona, hvor historien om Romeo og Julie udspiller sig. Opholdet kommer til at foregå i ”Julies Hus”, der blandt andet er kendt for sin balkon, hvorfra Julie i fortællingen ytrer de berømte ord ”Romeo, Romeo. Wherefore are thou Romeo?”

Julies Hus stammer fra 1300-tallet og bliver i dag benyttet som et kærlighedsmuseum, hvor mange elskende bliver viet. Det er første gang nogensinde, at besøgende får lov til at overnatte i bygningen. Det sker endda i Julies egen seng, der medvirkede i originalfilmen ”Romeo og Julie” fra 1968. Men i kærlighedsferien er ligeledes egen butler og Michelin-kok samt en række andre romantiske indslag.

Lyder somen unik oplevelse man skal nå inden du dør.

Similar Posts