Søger du ægte svensk hygge, trygge omgivelser og perfekte forhold til at de mindste kan lære at begå sig på ski? Så er Valfjället den oplagte destination til en skiferie.

Valfjället i Värmland er det perfekte sted til familier, hvor de små enten skal introduceres til ski eller hvor børnene lige er blevet klar til at køre på egen hånd. Der er tale om et lille skiområde med blot 11 pister og 5 lifter. Men faktisk har Valfjället alt man skal bruge til en skiferie.

Valfjället er super kompakt, så man ikke skal bekymre sig om at børnene bliver væk. Man bor i Drömbyen lige ved pisterne. Få meter derfra findes Valfjällskrogen med skicenter og en super hyggelig restaurant med stor solterrasse. Fra enden af skicenteret findes områdets hovedlift, hvor to effektive træklifter sende skiløberne op i terrænet. Valfjället har både super lette grønne pister, hyggelig skovpister, men også den røde Matts Olsson-piste, hvor man kan få testet benene. Men faktisk finde også en Snowpark og en lækker Airbag til dem, der har mod på dette. På den anden side af Valfjällskrogen, faktisk lige ved hytteområdet, finder man børneområdet. Her er lift som børnene hurtigt kan lære at benytte selv, masse af sjove udfordringer til børnene på pisten, og ovenikøbet også en fantastisk hyggelige varmestue, hvor der kan samles kræfter efter en hård dag i sneen.

Når man besøger Valfjället skal man huske at nyde den fantastisk smukke natur. Udsigten fra fjället er i sig selv turen værd og på en smuk dag med frost og høj sol kan man kun blive opstemt, og skal huske at nyde en frokost ved grillpladserne i området.

Hytterne i Drömbyen er super moderne med alt man har behov for til sin skiferie. Hver hytte har op til seks sovepladser fordelt med tre soveværelser, to toiletter, et super velfungerende køkken samt naturligvis spiseområde. Alt lækkert da hytterne blot er få år gamle.

Sent på sæsonen kan man desuden sidde udenfor ved små borde og nyde sin frokost i solen.

Og Valfjället er blot 540 km fra København, så det er muligt at komme dertil på mindre end 7 timer. Langt det meste af turen forgår på enten motorvej eller store landeveje.

Valfjället er let at komme til, let at være i, så man har tid og overskud til at stå på ski og blot være sammen.

Similar Posts